Kastelujärjestelmät

Sateellakin on tekijänsä!

Kasvit tarvitsevat enemmän vettä kuin mitä luonnosta saavat. Automaattisen kastelujärjestelmän avulla kasvit ja nurmialueet saavat kaiken tarvitsemansa veden, jotta viheralueet kukoistavat ja pysyvät terveenä. Samalla säästyy huomattavasti sekä aikaa että vettä, sillä ohjausyksiköt, ajastimet ja sadeanturit pitävät huolen säännöllisestä kasteluajasta ja tarvittavan kasteluveden määrästä sekä tunnistavat myös sateen, jolloin järjestelmä ei turhaan mene päälle. Kasteluveden kulutusta voidaan säästää jopa 20% hyvin suunnitellun, asianmukaisen asennuksen ja säännöllisen huollon avulla.  Kastelujärjestelmien edut: - Asemien lyhyet käyntiajat - Tasainen sadetus - Ei häiriöitä sadettimissa eikä tapahtumariskejä - Nurmen tasainen kastelu ja kasvillisuuden optimaalinen kosteus - Jopa 20% säästö kasteluveden kulutuksessa Ja kaikki tämä valitsemalla oikeat tuotteet ja tekijän omaan kohteeseesi! Ota yhteyttä, niin suunnittelemme ja rakennamme juuri sinun kohteeseesi sopivan automaattisen kastelujärjestelmän vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla!
 
RAIN BIRD-takuu! Kastelujärjestelmä tarvitsee toimiakseen luotettavasti tehokkaat ja toimivat tuotteet. 75 vuoden kokemuksella ja maailman laajuisena markkinajohtajana, Rain Bird tarjoaa asiakkailleen laatutuotteita ja laajimman tuotevalikoiman suuttimia, sadettimia, tippakastelua ja ohjainyksiköitä joko verkkovirralla tai paristoilla toimien.
 
Tuotevalikoimasta löytyvät sopivat tuotteet niin julkisen puolen ja urheilu- ja golfkenttien hoitoon sekä omakotitalojen ja taloyhtiöiden pihojen hoitoon. Rain Bird-tuotteilla on rakennettu  kastelujärjestelmiä ympäri maailman esimerkiksi mestaruustason jalkapallostadioneilla sekä olymppiakentillä. RAIN BIRD-kastelujärjestelmää on helppoa ja turvallista suositella kaikkiin kohteisiin!
 
Yksityiset pihat ja taloyhtiöt

Yksilöidyt, automatisoidut järjestelmät käyttökohteen ja tarpeen mukaan. Lue lisää!

Puistot ja seurakunnat

Yksilöidyt, automatisoidut järjestelmät vesimittarikaivoineen käyttökohteen ja tarpeen mukaan. Lue lisää!

Urheilu- ja golfkentät

Yksilöidyt, automatisoidut kooderi/etäohjatut järjestelmät pumppuasemineen ammattimaiseen kasteluun. Lue lisää!