Kivityöt

KAIPAAKO PIHASI UUTTA ILMETTÄ?

Oletko joko rakentamassa uutta tai kunnostamassa vanhaa pihaasi, asennuspalvelumme tekee työn puolestasi ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella! Suoritamme kaikki pihan kivityöt perustuksista alkaen. Pihan rakentamiseen on olemassa lukuisia eri materiaalivaihtoehtoja käyttökohteen tarpeen ja tyylin mukaan. Olemme koonneet sivuillemme kattavan valikoiman erillaisia vaihtoehtoja, joista varmasti löydät mieleisesi vaihtoehdot.

 
Pihakivetykset

Kiveystä voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin mm. käytävien, pihateiden, terassien, grillikatosten, parkkialueiden, autokatosten ja autotallien edustalle. Lue lisää!

 
Reunakivet

Reunakivillä viimeistelet pihakiveyksestä harmonisen kokonaisuuden ja samalla reunakivet estävät myös kiveyksen purkautumisen reuna-alueilla. Lue lisää!

 
Muurit

Muurikivillä muokkaat pihasi ilmettä! Usein pihat ovat haasteellisia pihan korkeuserojen takia ja silloin muurikivi on oiva ratkaisu. Lue lisää!

 
Portaat

Portailla ilmettä ja turvallisuutta pihaympäristöön! Portaat voidaan rakentaa pihakivistä yhdistelemällä eri malleja ja eri värejä tai käyttämällä valmiita porraselementtejä. Lue lisää!

 

Takaisin etusivulle ->

SOITA HETI YHTEYSTIEDOT