Kuivajääpuhdistukset

JÄÄTÄVÄÄ PUHTAUTTA HIILIDIOKSIIDIMYRSKYLLÄ!Kuivajääpuhdistuksessa hiilidioksiidirakeita puhalletaan puhdistettavalle pinnalle suurella nopeudella, paineilman avulla. Osuessaan pintaan hiilidioksiidirae sublimoituu, eli höyrystyy ja hiilidioksiidin tilavuus kasvaa noin 400 -kertaiseksi, mikä aiheuttaa puhdistettavalla pinnalla pienen myrskyn. Menetelmä on maailmalla tunnettu ja tunnustettu jo monella alalla lukuisissa eri käyttösovelluksissa.

SOITA HETI YHTEYSTIEDOT 

Kuivajääpuhdistus on järkivalinta!


 
1. Ilman liuottimia ja kemikaaleja

Kuivajääpuhdistus on helppo ja siisti menetelmä, jossa ei käytetä mitään kemikaaleja, eikä puhdistettavien pintojen esikäsittelyä.

2. Ilman vettä

Kuivajääpuhdistuksessa ei tarvita vettä. Tämä helpottaa eri kohteissa työskentelyä. Vedetön pesu soveltuu erinomaisesti esim. sähkölaitteiden ja kosteudelle arkojen kohteiden puhdistukselle. Kohde ei tarvitse aikaa vievää kuivausta ja puhdistuskohteet ovat nopeasti uudelleen käyttövalmiina tai pakattavissa.

3. Nopeammat pesuajat säästävät työaikaa

Kuivajäämenetelmä puhdistaa kohteet tehokkaasti ja nopeasti aikaa ja rahaa säästäen. Valmistelu- ja jälkitöiden määrä on vähäinen. Puhdistustyöt voidaan tehdä nopeasti ja kustannustehokkaasti jopa kokonaan ilman tuotantokatkoksia. Kohde ei tarvitse huuhtelua eikä jälkikuivaamista.

4. Ei jätteitä

Puhdistuksessa hiilidioksiidi haihtuu ilmaan eikä toissijaista jätettä synny kuten muissa pesu- ja puhdistusmenetelmissä ( vesi,sooda, hiekka jne ). Jäljelle jää ainoastaan irroitettu lika.

5. Ympäristöystävällinen

Hiilidioksiidi on teollisuuden prosesseista talteen otettua sivutuotetta, joka muuten olisi päässyt suoraan ilmakehään. Toisin sanoen se on ympäristöystävällistä uusiomateriaalia, joka ei lisää ilmakehän hiilidioksiidipitoisuutta. Kuivajääpuhdistus ei tuota luontoon mitään jätteitä ja vähentää veden sekä kemikaalien käyttöä. Prosessista jää jäljelle vain irroitettu lika. Mikä parasta, kuivajää on täysin myrkytön ja hajuton puhdistusmenetelmä.

6. Desinfioiva vaikutus

Kuivajääpuhdistus toimii erinomaisena desinfiointimenetelmänä, sillä kylmyytensä ansiosta se poistaa lähes kaikki bakteerit puhdistettavilta pinnoilta.

7. Turvallista käyttää

Hiilidioksiidia käytetään elintarviketeollisuudessa raaka-aineena ja sen käyttö on täysin turvallista ja hygieenistä esimerkiksi keittiöiden ja elintarviketeollisuuden tuotantolinjojen puhdistuksessa.

 
Kiinteistöjen puhdistukset kuivajäällä

Kuivajäämenetelmä soveltuu erinomaisesti kiinteistöjen puhdistamiseen aina kellareista kattoihin asti.

Lue lisää!


 

Etusivu -> Kiinteistöjen puhdistukset kuivajäälläSOITA HETI YHTEYSTIEDOT

 
Lue lisää kuivajääpuhdistuksesta!